EdAider logo
  • Registrera dig

Ny kurs för lärare – så kan ChatGPT stödja lärande och undervisning

John SundströmJohn Sundström

Nu lanserar EdAider en helt ny kurs för lärare – om hur ChatGPT och andra AI-baserade chatbotar kan användas för att stödja lärande och undervisning. Kursen är kostnadsfri, skapad av välkända lärare och forskare och tillgänglig när du vill i EdAiders plattform.

Kurs ChatGPT lärare

Kursen behandlar både teoretiska och praktiska aspekter av chatbotar och naturlig språkbehandling, och ger dig en grund för att börja använda verktyget i undervisningen direkt efter avslutad kurs. Kursens innehåll är dynamiskt och kommer löpande att utvecklas från vecka till vecka, baserat på utvecklingen som sker inom AI och ChatGPT – och på kursdeltagarnas egen feedback, reflektioner och diskussioner. Anslut till kursen här »

Exempel på kursens innehåll

✅  Vad ChatGPT är för teknologi och hur du kommer igång som lärare

✅  Dagens begränsningar med ChatGPT

✅  Hur ChatGPT förändrar synen på kunskap

✅  Hur du förhåller dig till plagiat, fusk och examinationer

✅  Hur ChatGPT kan användas i praktiken – för att exempelvis förklara komplexa ämnen, skapa lektionsplanering och ge feedback på uppgifter

Kursen är perfekt för lärare som vill få en praktisk genomgång av ChatGPT och som är redo att utforska dess många användningsområden.

Anslut till kursen här »

  • Dela
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Följ vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad

EdAiders nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nya webbinarier, poddavsnitt och tips på intressant läsning – direkt i din inkorg.

Placeholder status som bara är till för att ta upp två rader, den behöver vara lite längre, perfekt.

Relaterade artiklar