EdAider logo

EdAider finalister i Swedish Learning Awards 2021-2022

Swedish Learning Awards riktar strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer. Tävlingen syftar till att föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. Vi kan stolt meddela att EdAider var finalister i kategorin Bästa innovation 2021-2022.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Motiveringen löd: "Genom att koppla mående och prestation skapas en innovativ lösning som tar in fler viktiga perspektiv för att elever och lärare ska lyckas. Lösningen nyttjar data för att underlätta för elever och lärare att lägga fokus på rätt saker vilket är viktigt på både individ och samhällsnivå. Användargränssnittet är också snyggt och lätt att förstå."

Vi ser denna placering som ännu ett kvitto på att vi är på rätt väg med EdAider och vårt innovationsarbete som ligger bakom det. Vi vill rikta ett varmt tack till Swedish Learning Association som står bakom Swedish Learning Awards, och inte minst till alla lärare, elever, forskare och skolledare som är och har varit involverade i arbetet med att utveckla EdAider.


John Sundström
John Sundström

Följ vårt nyhetsbrev!

EdAiders nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nya webbinarier, poddavsnitt och tips på intressant läsning – direkt i din inkorg.