EdAider logo

EdAider och Natur & Kultur inleder strategiskt samarbete

Natur & Kultur går in som strategisk partner till EdAider. Syftet med samarbetet är att Natur & Kultur ska bidra till att utveckla pedagogiska mervärden i EdAiders pedagogiska plattform.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Genom partnerskapet vill Natur & Kultur kunna bidra med pedagogiska mervärden till, och skynda på utvecklingen av, nästa generations lärplattform. EdAider ligger här i framkant genom företagets stora fokus på användarvänlighet och forskning inom teknikstött lärande.

– EdAider har goda möjligheter att radikalt förändra skolans digitala ekosystem. EdAiders intresse för att tillföra pedagogiska mervärden är mycket intressant och värdefullt för oss som läromedelsproducenter. Vi vill vara en del av utvecklingen av det digitala ekosystemet som stödjer lärare och elever, och genom samarbete med EdAider kan vi följa och påverka den utvecklingen på nära håll, säger Per Almgren, vd på Natur & Kultur.

– Att Natur & Kultur går in som partner stärker vårt arbete, och hjälper oss att utveckla vår plattform till att bli ännu mer användbar för lärare, elever och skolledare. Tillsammans har vi möjlighet att sätta en helt ny standard för hur skolor arbetar digitalt, med bland annat minskad administration, individanpassat lärande och ökad likvärdighet som följd. I slutändan är det eleverna själva som kommer att bli de stora vinnarna, säger Jalal Nouri, professor inom teknikstött lärande och grundare till EdAider.

För mer information, kontakta: 

Per Almgren VD/CEO Natur & Kultur per.almgren@nok.se 070 650 92 33

John Sundström CMO EdAider john@edaider.com 070-7257188


John Sundström
John Sundström

Följ vårt nyhetsbrev!

EdAiders nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nya webbinarier, poddavsnitt och tips på intressant läsning – direkt i din inkorg.