EdAider logo

EdAiders pedagogiska råd

EdAiders uppdrag är att skapa ett smart, behovsanpassat och användarvänligt pedagogiskt stöd, som skapar mer effektiva och välmående lärare och elever. För att lyckas med detta har vi ända från starten inkluderat slutanvändarna själva – lärare, elever och skolpersonal – fullt ut i hela innovations- och utvecklingsprocessen. Som ett stöd i detta arbete har vi format EdAiders pedagogiska råd.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Rådet består av framstående lärare och rektorer från olika utbildningsstadier med stor gemensam erfarenhet av undervisning och digitala verktyg.

Flertalet av lärarna och rektorerna i rådet har nominerats till och vunnit nationella priser som Guldäpplet för deras gärningar. I det pedagogiska rådet har vi också en samling framstående nationella och internationella forskare som gjort avtryck i forskningsfält som pedagogik, didaktik och teknikstött lärande. Det pedagogiska rådets allmänna funktion är att stödja vår innovationsprocess genom att aktivt delta i workshops och hackathons – där forskare ser till att de senaste forskningsrönen och perspektiven tas i beaktande, och där lärarna och rektorerna säkerställer att praktikens verklighet och behov inkluderas. 

EdAider välkomnar fler lärare, rektorer och forskare till det pedagogiska rådet och till vår gemensamma innovationsrörelse!

Länk till det pedagogiska rådet


John Sundström
John Sundström

Följ vårt nyhetsbrev!

EdAiders nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nya webbinarier, poddavsnitt och tips på intressant läsning – direkt i din inkorg.