EdAider logo

Hemligheten bakom ett framgångsrikt elevhälsoarbete – se webbinariet nu

Ett mycket uppskattat och populärt webbinarium där du får höra mer om och inspireras av det framgångsrika elevhälsoarbetet på Hässelby Villastads skola.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Hässelby Villastads skola, som ligger i Stockholm, har vid flera tillfällen blivit uppmärksammad för dess progressiva och lyckade arbete med elevhälsan – ett arbete som leds av skolans rektor Åsa Killander, och skolans biträdande rektor Lovisa Stralje.

På skolan har man väldigt få elever som inte når målen eller blir behöriga till gymnasieskolan. Och antalet hemmasittare har minskat. På det här webbinariet, som modereras av elevhälsoexperten Johan Olsson, berättar Åsa och Lovisa om hur de arbetat för att lyckas uppnå detta.

Som deltagare lär du dig bland annat:

✅ Varför mentorstid är så viktigt

✅ Hur elevhälsan kan arbeta för att stötta mentorerna

✅ Hur elevhälsan kan bli mer synliga och delaktiga i skolans vardag

✅ Hur man får eleverna att reflektera och prata om psykisk ohälsa – och vilka effekter det får

Stort intresse för webbinariet

Webbinariet har redan setts av hundratals skolledare, kuratorer, specialpedagoger, elevhälsochefer och mentorer. Även du är varmt välkommen att se inspelningen i efterhand via formuläret nedan.

Kontakta oss gärna på contact@edaider.com vid frågor.


John Sundström
John Sundström

Följ vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad

EdAiders nyhetsbrev håller dig uppdaterad om nya webbinarier, poddavsnitt och tips på intressant läsning – direkt i din inkorg.